Kezdődik az árháború? Hazánkban is elérhetőek az olcsó Hisense tv készülékek!

Az egyik igen komoly hátterű kínai vállalat, a Hisense 2020-ra komoly hídfőállást épített ki Magyarországon. A Hisense tv készülékek egyre nagyobb választéka érhető el itthon, és hamarosan teszt is várható nálunk!

Az elmúlt egy évtizedben a globális tévés szektor óriási átalakuláson ment keresztül: A tradicionális szereplők egy része eltűnt, mint óvódásban a kakaós csiga, mások pedig komoly piaci részesedést vesztettek. A helyükre benyomultak a feltörekvő kínai cégek, a TCL, a Changhong, a Konka, a Skyworth vagy a Hisense, amelyek mostanra igen komoly gyártókapacitást építettek ki, sőt saját technológiákkal is előálltak.


Hisense TV

Európa egyes részein, például Németországban e vállalatok már komoly pozíciókat szereztek, ám mindez idáig hanyagolták hazánkat. De 2020 vízválasztó lehet e téren, hiszen a TCL mellett a Hisense is aktivizálta magát, felállt egy hazai képviselet, és a márka kommunikációja is professzionális kezekbe került. Emellett sosem látott bőségben érkeztek Hisense televíziók az országba, amelyek már meg is vásárolhatóak a nagyobb műszaki áruházakban.

Hisense TV
Elnézve a termékeket, azt kell mondjuk, hogy a kínai konszern offenzívát indított. 50 inches 4K tv 90 000 forint alatt? 58 inches 4K okostévé 125 000 forintért? Bizony, és ez csak két példa. Az persze jó kérdés, hogy a valóságban milyenek ezek a készülékek, mindenesetre, amit mi korábban láttunk a nagy technológiai kiállításokon, annak alapján a Hisense tud igen jó tévéket is gyártani. A vállalat hazai képviseletétől hamarosan kapunk Hisense tv készüléket tesztelésre, úgyhogy hosszabb időn át is nyúzhatjuk e termékeket. Már nagyon várjuk….

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?