Már automatikusan felismeri az edzést a Huawei Watch GT 2 és a Honor MagicWatch 2 okosóra

Az edzések automatikus felismerése mellett a menstruációs ciklus követésére is alkalmas lett a két okosóra.

Néhány hónapja engedélyezte a véroxigénszint mérését lehetővé tevő szenzort a Huawei és a Honor a Watch GT 2 és a MagicWatch 2 okosórákon, most pedig mindkettő viselhető eszköz újabb frissítéseket kapott. Az rejtély, hogy a korábban és a most érkező funkciókra miért kellett ennyit várni, de a jó hír, hogy végre ezek is elérhetőek.


Innentől kezdve ugyanis a Watch GT 2 és a MagicWatch 2 egyaránt képes az edzések automatikus érzékelésére és követésére, ráadásul az edzés típusát is meg tudják állapítani. A nagyjából 20 MB-os csomag igazából egyforma a két okosórán, és innentől kezdve a menstruációs ciklus követését is lehetővé teszi. Ehhez viszont friss Huawei Health app és androidos mobil kell. Emellett fokozták az órák stabilitását kis. Frissítés előtt fontos, hogy az okosóra legalább 20 százalékos töltöttséggel rendelkezzen.

Fotó: Honor

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?