Ezen a gépen játszik Superman

Nagyon felkapták azt a videót, amelyben a Superman szerepében is tündöklő Henry Cavill megmutatja az új, AMD Ryzen CPU-ra építő PC-jét.

Henry Cavill nemrég tett közzé egy videót az Instagramon az új PC-jéről, és néhány órán belül több mint 1 millió megtekintést szerzett (azóta 4 millión is túl van). A színészt a legtöbbet a Superman filmekből vagy a The Witcherből ismerik, több mint 12 millió követője van az oldalon.


Cavill új számítógépe egy AMD Ryzen 9 processzorra és GeForce RTX 2080 Ti videokártyára épít, és alapvetően abból lett sláger, ahogy megépíti a PC-t, nem az alkatrészekből. A CPU-t majdnem rosszul tette a helyére, a hőpasztáról megfeledkezett, bár volt előre felvitt paszta.

https://www.instagram.com/tv/CCs-N1Eh2Z5/?utm_source=ig_embed

Igazából teljesen szimpatikus amit csinált, hiszen nyugodtan rábízhatta volna az egész vacakolást egy jól fizetett szakira. De ebből is látszik, hogy a gamerkedés nem feltétlenül az ellenfelek csépléséből, a hentelésből vagy a gólok/kosarak hintéséből áll. A körítés, a rituálé sokszor legalább olyan fontos, mint maga a játék.

Azért bízunk benne, hogy ezután leült, és nyomott egy pár kört a Witcherrel is! Hátha tud tanácsokat adni a rendezőnek, hogy hogyan legyen a következő széria egy fokkal jobb. Ugyanis az első évadtól nem voltunk különösebben elájulva.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?