Bluetooth hangszóró

Az évek során elég sok furcsa, igazából tök feleslegesnek tűnő termékkel találkoztunk. Ezek között előkelő helyet foglal el a táncikáló robotként is funkcionáló Bluetooth hangszóró, a Singo!

Az nem újdonság, hogy a Bluetooth támogatású hangcuccokkal ma már Dunát, sőt Amazonast lehet rekeszteni. Gigantikus nagyságúra nőtt mára e cuccok kínálata, és nem meglepő módon a gyártók próbálkoznak extrémebbnél extrémebb ötletekkel felhívni magukra a figyelmet.

Bluetooth hangszóró
Jó sok marhaságot láttunk már az elmúlt évek során, de a Singo nevű csoda ott van a topon ezek között is. A termék maga egy kis robot baba, akinek a hátizsákja tartalmazza az 5 wattos hangszórót. Ez eddig nem nagy dolog, rengeteg ilyen típusú terméket árulnak. Van kutyába, autóba, szoborba meg koponyába épített hangeszköz, egyik ízlésesebb, mint a másik.

De a sztori itt nem ér véget, hiszen szerencsétlen Singónak van 130 különféle mozdulata, azaz tud táncikálni. És nem ám csak úgy, Hűbelerobot módjára rázza magát, hanem az elektronika állítólag elemzi a hangjeleket, és ritmusra nyomja a figurákat. Maga a baba egyébként a valószerűtlenül nagy, ovális szemeinek köszönhetően úgy néz ki, mint egy betépett legóbaba, és erre csak ráerősít a kicsit beteges mozgáskultúra is.

Nyilván jó bénán szól, hiszen nincs normálisan kialakított hangszórókamra. Ráadásul egy 5 wattos monó “rendszerrel” ma már nem lehet labdába rúgni. Cserébe az akkujának kapacitása jó kicsi, mindössze 1800 mAh. Ez pedig csak 100 percnyi működésre elég zenehallgatással és tánccal együtt. Ha valaki hajlandó elengedni a mozgást, akkor az üzemidőt kitolhatja 4 órára, de még ez is röhejesen kevés. Az ára viszont nem kevés, hiszen nagyjából 30 000 forintot kérnek el érte, ennyi pénzért pedig már egy faszán szóló Bluetooth hangszóró is megvehető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!