A Router 3 lett a Honor első WiFi 6 Plus-képes útválasztója

Európában 79,9 euróért lehet elvinni a Honor villámgyors routerét. 

Bemutatta az európai piac számára a Router 3 nevű útválasztóját a Honor. Ez a gyártó első WiFi 6 Plus-képes routere, négy antennával a jobb jelerősségért. Benne egy 2-magos, 1,2 GHz-es CPU található. Az eszköz akár több mint 1 Gbps-os hálózati sebesség elérésére is képes. Támogatja továbbá az OFDMA technológiát, amivel egyszerre négy eszköz kommunikálhat 2,4 GHz-en vagy 16 eszköz 5 GHz-en. A csatlakozott eszközök energiafogyasztása 30 százalékkal is csökkenhet a Target Wake Time funkciónak hála: ilyenkor előre beállított időben kapcsolnak be adatküldés és -fogadás céljából alvó állapotban.


Támogatott továbbá a WPA3, a kezelés pedig az AI Life appon keresztül oldható meg, amiben szülői felügyeleti és diagnosztikai eszközök is akadnak. A mesh hálózat kiépítéséhez egyszerre 5 Router 3-at is lehet kombinálni, mindegyiken van három gigabites LAN port. A fehér router vételára 79,9 euró, aki július 31-ig rendel, az sok országban AM115-ös fejhallgatót és Honor Band 5-öt is kap mellé.

Fotó: Honor

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?