Ebbe az egérbe hűtőventilátort is építettek

Több szempontból is érdekes a Zephyr gameregér, leginkább azért, mert beépített hűtőventilátora van. 

A Zephyr azt mondja, hogy a közelgő gameregerük más, mint a többi. Nem csak azért, mert könnyű, zsinóros és RGB-s – ez még nem emeli ki a mezőnyből. Azért más, mert van egy beépített hűtőventilátora, ami száműzi az izzadtságot a játékosok tenyérről. 45 fokban áll, 4000 és 7000 RPM között forog, de 10 000 RPM-et is tud, és RGB-s világítása van.


A 121,6 x 65,15 x 40,7 milliméteres, 68 grammos egérhez 1,8 méteres kábel jár, Pixart PMW3389 optikai szenzorral, ami 100 – 16 000 DPI-t tud (a Razer DeathAdder Elite-ben is ez van). 40G-s gyorsulásra képes a periféria, amire OMRON kapcsolók kerültek – ezek 50 millió kattintást bírnak ki. A mintavételezési ráta 1000 Hz. Az egérre került még hat gomb is, a burkolat pedig három színben válaszható, egyelőre 79 dollárért a Kickstarterről. A kiszállítás októberre várható.

Fotó: Zephyr

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?