Egy használt autó is kitelne a Logitech és a Herman Miller gamerszékének árából

Itt az Embody gamerszék, nagyjából 450 000 forintot kell érte fizetni.

A Herman Miller neve ismerős lehet mindazoknak, akik már kerestek csúcskategóriás irodai forgószéket, olyat, amit kiemelt figyelemmel az ergonómiára és a testtartásra terveztek meg. Úgy tűnik, hogy miközben a világjárvány miatt egyre többen és egyre többet játszanak otthon, addig a Herman Miller elérkezettnek látta az időt, hogy a Logitech közbenjárásával a játékosokat is kiszolgálja. Így született meg az Embody gamerszék.


Erősen részpiac ez, amit kiszolgál a két gyártó közös terméke, ugyanis az Embody vételára 1495 dollár, vagyis nagyjából 450 000 forint. Hét beállítási pontja van a tökéletes testtartás és gerinchelyzet érdekében, a tömése pedig a testhőt is segít szabályozni, továbbá elosztja a testsúlyt, pozíciótól függetlenül.

Kevesen engedhetik majd meg maguknak ezt a széket, de akiknek nem gond a megvásárlása, azok feltehetően elgondolkoznak majd a székkel egyszerre bemutatott 1295 dolláros, gamereknek szánt Motia íróasztalon és a 295 dolláros monitorállványon is.

Fotó: Logitech

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?