A koronavírus ezt is elhozta nekünk: itt a ledes arcmaszk

Az eltakart légzőnyílások idejét éljük, így aki jelenleg egy boltban próbál kitűnni a tömegből, nagyra értékelheti a ledes arcmaszk létének tényét. 

A bevásárlóhelyeken a legkülönfélébb maszkokkal és egyéb, légzőnyílást eltakaró megoldásokkal találkozhatunk. Olyan is akad, aki szerint elég egy szemüveg és orrnyereg közé csíptetett papírzsepi, míg más a gázálarcra esküszik. A Lumen Couture szerint a ledes arcmaszk lehet a tuti. Ennek lényege, hogy papírlap vékonyságú ledmátrix kijelző kerül a maszkba, melynek anyagán keresztül a panel különféle szövegeket és ábrákat tud megjeleníteni. Mindezt a termék mellé ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül szabályozhatjuk, így felhívhatjuk környezetünk figyelmét a távolságtartásra, de akár arra is, hogy éppen beszélünk.


Amennyiben a felhasználó úgy érzi, a ledes arcmaszk már eléggé elkoszolódott, viszonylag könnyedén eltávolíthatja belőle a panelt, és mehet is a mosógépbe. Értelemszerűen, amennyiben nem kerül vissza a led, ugyanolyan, mint hagyományos társai. A Lumen Couture alapítója, Chelsea Klukas elmondta, az ötlet még a járvány indulásakor jött, amikor a maszkok elfogytak, az ellátás pedig akadozott. Ekkor döntött úgy, hogy saját gyártásba kezd a barátai számára, de valami olyat szeretett volna, ami lenyűgözi őket. Kérdés lehet, hogy egy ilyen panellel a légzőnyílásaink előtt mennyire problémás a normális levegővétel, de ezt csak azok tudják, akik megveszik a 95 dolláros terméket.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?