Már megrendelhető a Sony Bravia A9 Master széria belépőszintű modellje – ideális választás lesz a PS5 mellé. 

A Sony idén jelentette be a Bravia A9 Master tévésorozatát, amelyből eleinte 55, 65 és 77 hüvelykes modell létezett. Most előrendelhetővé vált a belépőszintű, 48 hüvelykes modell is. Ezért 1899 eurót kell fizetni, és elvileg már augusztus 3-tól szállítják a Bravia KD-48A9 (2020) tévét az eurozónán belül.

A Bravia KD-48A9 egy 4K-s OLED-panelre épül, a Sony Picture Processor X1 Ultimate rendszerét veszi alapul, támogatja továbbá a Pixel Contrast Booster, az Acoustic Surface Audio és az X-Motion Clarity technológiákat. Ezeknek hála világosabb, tisztább és simább a kép, mint valaha, még gyors tartalmaknál és játékoknál is. Bár elég drága modellről van szó, hála a 4K-s OLED-panelnek és a fentebb sorolt technológiáknak ideális választás lesz a közelgő PlayStation 5 konzol mellé.

Az újdonság egyébként Android TV rendszert kapott, támogatja a Dolby Atmos és Vision HDR megoldásokat. Van négy HDMI és három USB port, digitális audiocsatlakozó, Ethernet és komponens csatlakozó. A hangszórók 25 wattra képesek, a VESA-rögzítést támogató tévé betekintési szögei pedig 178 fokosak.

Fotó: Sony