Az 1000+ eurós csúcsmobilok korában a OnePlus Nord elképesztően jó ajánlat, sajnos azonban a stresszteszt megmutatta, hogy itt-ott azért kellett rajta spórolni. 

90 Hz-es AMOLED-kijelzővel, trendi külsővel, 6 kamerával, 30 wattos gyorstöltéssel, erős Snapdragon 765G lapkával még telefotós kamera, sztereó hangszóró nélkül és műanyag kerettel is elképesztően jó ajánlat a OnePlus Nord 459 euróért. Ha már feleannyi, mint a többi csúcsmobil, akkor azért kellett pár helyen spórolni.

Erre világított rá Zack Nelson népszerű stressztesztje a JerryRigEverything YouTube-csatornán, amikor a rutin hajlításos teszt során a OnePlus Nord műanyag kerete megadta magát, és széttört. Sok effajta modellhez hasonlóan itt is a hangerőgomb alatt tört szét a készülékház.

Más téren nem volt a megszokottnál sérülékenyebb a OnePlus Nord, és azért érdemes megjegyezni, hogy elég komoly terhelésnek kell kitenni ahhoz az eszközt, hogy így megsérüljön. Az mindenesetre biztos, hogy farzsebben vagy szűk zsebben hordani nem ajánlott.

Fotó: Zack Nelson