Fülhallgatókat építhet az egyik új mobiljába a Xiaomi

Nagyon merész koncepcióra bukkant a LetsGoDigital a Xiaomi egyik friss szabadalmában. 

A Xiaomi időről időre előhúz egy merész újítást, és a cég szabadalmai jól mutatják, hogy számos furcsa koncepciót fontolgatnak a mobilpiacon. Júniusban például felbukkant egy olyan szabadalmuk, amelyben egy mobil tetején két kör alakú elem volt látható. Mindenki felugró kamerákra gondolt, de most a LetsGoDigital kiderítette, hogy valójában vezeték nélküli fülhallgatókról van szó, amelyeket a mobil belsejében lehetne tárolni.


Renderelt képeket is gyártottak, így jól látszik, hogy miként képzelték el az ötletet a mérnökök. A vezeték nélküli fülhallgatók egyébként némi eltéréssel, de hasonlítanak a Mi Ture vezeték nélküli fülhallgatókra.

A szakemberek szerint kevés rá az esély, hogy a Xiaomi akár a Mi Mix vonalon megkockáztatná egy ennyire furcsa eszköz gyártását, elvégre elég vastag mobilt kellene hozzá összerakni, és higiéniai problémák is adódhatnak. Az mindenesetre biztos, hogy sok furcsa dolgot fontolgat a Xiaomi.

Fotó: LetsGoDigital

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?