Hivatalosan is késik a Microsoft Surface Neo

Levette a honlapjáról a Microsoft azt a feliratot, amely szerint az idei ünnepekre megjelenik a Surface Neo. 

A Microsoft nagy erőkkel akarta magát belevetni a dupla kijelzős mókába, azonban a fogyasztók eddig nem lelkesedtek az elképzelésért. És a Microsoft sem halad túl jól a fejlesztésekkel, hiszen a dupla kijelzős Surface Duo mobil nagy késéssel érkezik csak hamarosan, míg a Windows 10X-et elhalasztották, és most kiderült, hogy a Surface Neót is.


A Surface Neo oldalán ugyanis többé nincs fent a felirat, hogy a 2020-as ünnepekre megérkezik. A két darab 9 hüvelykes kijelzőt és 360 fokos zsanérokat biztosító eszközhöz fizikai billentyűzet is létezik, továbbá érintőtoll. A késés azok után nem túl meglepő, hogy kiderült, akár 1 évet is csúszhat a Windows 10X, ráadásul csak egy kijelzős eszközökre jelenik meg elsőként. Innentől kezdve pedig erősen kérdéses, hogy mégis mi haszna lenne a Windows 10-zel szemben – talán jobban érintésre optimalizálják, de az elmúlt éveket nézve ez nem lesz elég a sikerhez.

Fotó: Microsoft

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?