Bosszúpornó áldozata lett a hülye nevű ausztrál rögbisztár

Szegény Kotoni Staggsról kerültek fel sokat mutató szexvideók egy online megosztó oldalra. A bosszúpornó hátterében egy megkeseredett hölgy áll.

Jó sok olyan internetes módszer van, amivel az emberek borsot törhetnek egymás orra alá, és ezek közül messze a leggusztustalanabb az úgynevezett bosszúpornó. Ilyenkor egy párkapcsolati válságot követően az egyik fél úgy torolja meg a sérelmeit, hogy nyilvánosságra hozza a másikról készült pucér képeket, vagy kompromittáló videókat.


Bosszúpornó
Mckenzie Robinson (forrás: Instagram)

Többször előfordult, hogy ilyen eset után öngyilkos vagy depressziós lett valaki, szóval ez nem szimplán egy hülye vicc, hanem mélysötét gonoszság, ami a legsúlyosabb következményekkel járhat, és amit épp emiatt irtani kell tűzzel-vassal.

Bosszúpornó
Sokan azt hiszik, hogy csak nők eshetnek a bosszúpornó áldozatául, és ez tényleg így van a legtöbb esetben. Azonban most ismét bebizonyosodott, hogy a férfiak is fenyegetettek. Pár napja az ausztrál rögbi egyik fiatal csillaga, a magyarul kicsit szerencsétlenül hangzó névvel megáldott (főleg egy ilyen szituban) Kotoni Staggs került ilyen helyzetbe. Konkrétan olyan, kifejezetten sokat mutató, „belemenős” szexvideókat töltött fel valaki egy online megosztóra, amelyek ő volt a főszereplő. Igazából nem is akarjuk tudni, hogy pontosan mi látható a képkockákon, de az tény, hogy mind a játékos, mind a csapata, a Brisbane Broncos elismerte, hogy ő szerepel tőle eddig szokatlan szerepben ezeken a kisfilmeken.

Az már ki is derült, hogy egy hölgy, Mckenzie Robinson tehető felelősség az incidensé. Sőt, már azt is lehet tudni, hogy megetették a feljelentést. Ausztráliában a bosszúpornó egyébként erőszakos szexuális bűncselekménynek számít, szóval ha bűnösnek találják, akkor jó eséllyel mehet a dutyiba. Meg is érdemli mondjuk, rohadjon rá a lakat az ilyenre!

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?