Ősszel jön az LG Wing, a T formára fordítható dupla kijelzős csodamobil. Végül ez sem lesz olcsó, 1000 dollárba kerülhet. 

Az LG évek óta próbál visszakapaszkodni a top gyártók közé a mobilpiacon, és a jelek szerint mostanában prémium megjelenésű, de visszafogott hardverrel szerelt, visszafogott árú okostelefonokkal próbálkozna. A Velvet például remekül néz ki, jó az ára, de a hardver és a tudása sok szempontból nagy áldozatokat jelent. Hasonló vonalon jön a radikális Wing mobil, amely egy oldalra kiforgatható, második kijelzőt kap.

Korábban elképesztő 1600 dolláros vételárat emlegettek, most viszont kiderült, hogy 1000 dollárba kerül majd, amikor ősszel megjelenik az LG Wing. Egy 1400 dolláros Microsoft Surface Duóhoz képest ez ugyan kedvezőbb ár, de nehéz elhinni, hogy egy ennyire merész dizájnért egy középkategóriás Snapdragon 765G chippel sorokban állnak majd az emberek, ilyen vételár mellett.

A szakemberek jelenleg is azt találgatják, vajon mennyien lesznek hajlandóak ekkora összegeket elkölteni erre a formabontó mobilra. 1000 dollár nem kevés pénz egy új okostelefonért, még akkor is, ha a prémium kategória mostanra inkább 1200-1400 eurós magasságba mászott.

Fotó: Android Authority