Érkezhet a 200 dolláros OnePlus mobil

A jelek szerint a OnePlus a belépőkategória felé is hajlandó nyitni, a OnePlus Nord után érkezhet a 200 dolláros OnePlus Clover. 

Többször emlegették már a szivárgásokban a OnePlus Clover nevet, ami elvileg a kínai márka új, belépőszintű mobilja lesz. Az Android Central erről újabb részleteket tudott meg. A Geekbench adatbázisában is felbukkant készülék OxygenOS 10 felületre és Android 10-re épít, még régi, 11 nm-es Snapdragon 460 chip és Adreno 610 GPU mellett.


Ez egyértelműen belépőszint, amit jelez a 4 GB RAM és a 64 GB tárhely is. Utóbbi szerencsére bővíthető microSD-vel. A 13 megapixeles kamerát két nem túl hasznos 2 megapixeles egység kíséri. A 6,52 hüvelykes IPS-panel 1560 x 720-as felbontást használ, az ujjlenyomat-olvasó hátul található, van jackcsatlakozó.

Természetesen 5G nincs, ahogy a WiFi is csak 5-ös szabványra épít. Az akku viszont 6000 mAh-s, ami a gyenge hardvernek köszönhetően több napos üzemidőt jelenthet. A OnePlus Clover világszerte elérhető lesz, a vételára állítólag 200 dollár alatt marad.

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?