Az idei IFA kiállítás nem az androidos mobilokról, hanem az olcsó android táblagépekről szólt. A TCL is vitt ilyeneket magával. 

Nagyon úgy néz ki, hogy az idei IFA kiállítás egyrészt közel sem akkora durranás, mint az eddigiek, másrészt többé nem az androidos mobilokról szól. Hanem mint kiderült, sokkal inkább az olcsóbb androidos tabletekről. Ilyet a TCL is vitt magával, egyenesen kettőt.

Az egyik a TCL 10 TABMAX, ami 10,36 hüvelykes, full HD+ felbontású kijelzőt kapott, TCL Stylussal és 8000 mAh-s akkuval. Videohívásokhoz, kreatív munkához és tanuláshoz is ideális, az NXTVISION kijelző pedig csökkenti a válaszidőt.

A TCL 10 TABMID már csak 8 hüvelykes, de megmaradt a full HD+ felbontás, és az 5550 mAh-s akku is vállalható. Mindkét tablet az utolsó negyedévben válik majd elérhetővé, 249/299 és 229 eurós árakon. Ezeken felül a TCL kiegészítőnek ajánlja a MOVEAUDIO S200-as vezeték nélküli fülhallgatókat, elektronikus zajszűréssel, Bluetooth 5.0-val, IP54-es védelemmel, 3/23 órás üzemidővel és 99 eurós árcédulával.

Fotó: TCL