színváltós telefon
Forrás: TekDeeps

Színváltós telefon? Bizony, már ilyen is van! Napjainkban igen nagyot kell villantani ahhoz, hogy az ember felkapja a fejét egy-egy kütyü hallatán, de a Vivo színváltós telefonjának úgy tűnik, ez is sikerült. 

Miután kiszivárgott egy videó a kínai Weibo közösségi oldalra, a Vivo kénytelen volt színt vallani: valóban egy színváltós mobilt terveznek piacra dobni. A jövőben érkező telefonról egyelőre szinte semmit sem tudni, azt viszont igen, hogy a designja nagyon különleges lesz: olyan üveghátlapot kap majd, amely gombnyomásra változtatja a színét, s bár a technológia, ami mögötte van igen bonyolult a Vivo szerint, mindez nem lesz hatással az akkumulátorra.

Bár a technológia esetleg ismerős lehet, ugyanis a Huawei a P20 Próval már mutatott ehhez hasonlót, ám a Vivo mégiscsak rátett egy lapáttal, ebben az esetben ugyanis teljesen megváltozik a telefon színe. Ez többek között azok számára lehet ötletes megoldás, akik nehezen választanak a színek között, ugyanakkor a design is nagyon fontos számukra.

A felvételen mutatott rejtélyes mobil hátlapja fehér, sötétkék és egy lilás árnyalatokban fog pompázni attól függően, hogy a felhasználó melyik gombot nyomja meg az oldalkereten. Mivel csak prototípusról van szó, semmit nem tudni a specifikációkról, de még csak arról sem, hogy mikor kerülhet majd a boltokba a színváltós telefon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!