Biztosan sokan gondolkodtak már el azon, hogy Daniel Crag után, vajon ki lesz a következő James Bond, a mesterséges intelligencia pedig úgy tűnik megadta a választ – vagy legalábbis arra, hogy ki lenne a tökéletes választás. 

Daniel Crag sajnos utoljára játssza el James Bond szerepét: a színész 2005 óta alakítja a 007-es ügynököt, ezalatt négy filmben szerepelt, amivel összesen állítólag 38 millió fontot (több mint 15,6 milliárd forintot) kaszált. Craig ezzel minden idők legjobban fizetett Bondja lett, aki minden tekintetben megreformálta a híres titkos ügynök karakterét.

A rajongók természetesen rögtön elkezdtek tippelni, vajon ki lesz a színész utódja, ki kapja meg a legendás szerepet. A Movieweb értesülése szerint azonban semmi szükség a találkozásokba bocsátkozni, ugyanis egy mesterséges intelligenciával felvértezett program a belétáplált információk alapján már ki is találta ki legyen a következő 007-es.

james bond mesterséges intelligencia
Henry Cavill Forrás: Chicago Tribune
A mesterséges intelligencia James Bond szerepére 92,3 százalékos egyezéssel maga Supermant, azaz Henry Cavillt találta a legalkalmasabbnak, ami lássuk be nem is olyan meglepő, hiszen a színész magas, sármos és még intelligens is.
Cavill egyébként korábban már jelentkezett Bond szerepére, de akkor a producerek túl fiatalnak találták a szerephez, így Daniel Crag mellett döntöttek.

A dobogó második fokára 92%-kal a Hobbit-trilógiából ismert Richard Armitage állhatott, harmadikként pedig a szintén népszerű Idris Elba végzett.

Kíváncsian várjuk, hogy a mesterséges intelligencia vajon jól tippelt-e, bár ezen talán még korai gondolkodni, hiszen a november 19-én érkező Nincs idő meghalni után egy ideig valószínűleg pihentetni fogják a szériát

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!