Sok pénzért alapvetően erős középkategóriás hardverrel és katasztrofális akksival jön a Motorola Razr 5G összehajtható mobil. 

Tudtuk, hogy a Motorola szeptember elején bemutatja a második összehajtható mobil készülékét, és be is mutatkozott a Razr 5G. A tavalyi modell utódja dizájnban viszonylag keveset változtatott, alapvetően ugyanazt a technológiát kapjuk erős nosztalgiás érzéssel és Android 10-zel. A képernyő alá ezúttal Snapdragon 765G chip, 8 GB RAM és 256 GB tárhely került, ami a lapka miatt inkább középkategória.

A belső panel 6,2 hüvelykes, 2142 x 876-os pOLED, míg a külső 800 x 600-as, 2,7 hüvelykes, és már bármilyen appot lehet rajta futtatni vagy kezelni, ha valaki beéri az apró kijelzővel is.

A kialakítás egyébként vízlepergető, a kamera 48 megapixeles, optikai képstabilizálással, a szelfikamera 20 megapixeles. Az akku azonban nagyon törpe lett, 2800 mAh-s, vezeték nélküli töltést nem támogat, gyorstöltésből is csak 15 wattosat. Van egy sejtésünk, hogy idén ősztől, 1399 dollárért ez sem lesz még sláger.

Az összehajtható mobil magában nem elég a sikerhez, be kéne már látni! Ha egy termék mellé nem adnak normális támogatást, az egyszerűen el fog bukni. A Motorolának ez már a sokadik érthetetlen húzása, egyszerűen nem értjük az egészet…

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Motorola