Az a jó a pénzben, hogy értelmes, és értelmetlen módon is el lehet verni. Döntse el ki-ki maga, hogy az Aston Martin szimulátorért kért összeg melyik kategóriába tartozik. 

Vannak, akik nagyon komolyan veszik a videojátékot, ami akkor is érthető, ha valaki csak hobbista, és akkor is, ha ennek segítségével például egy túrakocsi bajnokság adott futamára készül fel. Sokan akadnak, akik sok millió forintért építenek ki otthon maguknak például repülőgépkabint. Az már más kérdés, hogy ennyiből akár egy PPL is összejön, aztán már csak a jártasságot kell fenntartani. De az autózás szerelmesei sincsenek megfelelő termékek nélkül, hiszen a legegyszerűbb playseatt-től kezdve az egészen komoly, mozgást is imitáló szerkezetekig terjed a spektrum. A gépjárműves fronthoz csatlakozik az Aston Martin AMR C01, ami vélhetően nem az utca népének készült.

Ezt már csak onnan is tudni lehet, hogy erősen limitált, mindössze 150 darabos mennyiségben készül, és az ára is vaskos. Hiszen a 74.000 dollár az jelenleg 22.000.000 forintnak felel meg, ami elég komoly összeg azért cserébe, hogy unalmas időnkben játszogassunk kicsit. A szénszálas anyagból készült monocoque, és az üléspozíció az Aston Martin Valkyrie-t idézi, amivel tulajdonképpen meg is van a sportautó érzés. Magát az egész szerkezetet a Curv Racing Simulators angliai központjában szerelik össze. A szett része a QHD felbontású, 32:9 arányú monitor, valamint az Assetto Corsa nevű, szimulátoros körökben nagyon jól ismert szoftver.