Évek óta folyamatosan bővülő gyűjteményünkből választottunk ki 5 pazar darabot. Jöjjenek az idióta és/vagy nevetséges hirdetések, reklámfotók!

Ahogy az ember minden nap olvasgatja a technológiai iparág szereplőinek oldalait, a sokszor bárgyú sajtóközleményeket, a régi anyagokat, rengetegszer találkozik égbekiáltó marhaságokkal. És nem csupán a szövegekben, hanem a képek vagy konkrét kreatívok, reklámok között is ordító ökörségekbe lehet belefutni. Egy ideje már elkezdtük ezeket lementegetni, először csak a magunk szórakozására, hogy mutogassuk egymásnak a legjobb darabokat. Ebből az óvó szeretettel ápolgatott gyűjteményből válogattunk most ki  5 darabot. Jöjjenek a nevetséges hirdetések, idióta reklámképek! (kattintásra nyílnak nagyobban)

1. Apple és a Nimfák

Kezdjünk egy kihagyhatatlan darabbal. Nimfák (vagy tündérek?) pötyögnek egy Apple2 gépen. A koncepciót sem értjük, azt meg pláne nem, hogy mit csinálnak egy be nem dugott masinával. Püfölik a gombokat, és hallgatják, hogy milyen szépen kopog? Az álló hölgy ráadásul nem is a képernyőt nézi, hanem a készülékházban gyönyörködik olvatag pofával.

2. Teszed le!

A hölgy egy Sennheiser fülessel a fején parádézik a szobában, amivel gond nincs, mi is szoktunk bugyiban táncolni otthon Akelára. De hát mit csinál ez a szerencsétlen? Minek fogott meg három “bakát”? Egyáltalán mennyi esze van annak, aki a kényes vinyl lemezzel így bánik? Vagy azt hiszi, hogy söralátét? ÁÁÁÁÁ, pokolra jutsz!

3. Irány a netpornó?

Hogy a magyarokat se hagyjuk ki egy ilyen válogatásból, íme az egykori Matáv egy gyöngyszeme. Megmondom őszintén, nekem azt sugallja ez  hirdetés, hogy ha előfizetek az internetre, akkor még a női mellek közé is eljuthatok. Ez azért elég sokat elárul arról, hogy milyennek is képzelte a nagy távközlési cég az árucikk potenciális vásárlóit. Igen, olyannak, akik otthon ülnek, és a monitor előtt, khm… Vicces belegondolni, hogy ma mi járna egy ilyen reklámért. Az a minimum, hogy sóval hintenék be az ügynökség helyét is.

4. Apuka más műsort néz. 

Ezzel a képpel kezdtük meg a Gyűjtést! A képen egy Atari gép látható, amin az Invaders című klasszikus fut. Ezzel még nincs semmi gond, hiszen a fiú irányít, a kérdés már csak az, hogy apuka mégis mit művel? Láthatóan meg van róla győződve, hogy ő is valamit machinál, de a jelek szerint nem szóltak neki, hogy ez egy egyjátékos mód, semmi értelme nincs annak, hogy ő is rángassa a botkormányt. Mindegy, hagyjuk rá, biztos megint…..

5: Nincsenek szavak

Erre nem is tudunk semmit sem mondani…. Elfogytak a szavak. De tényleg, vajon mi volt a terv? Hogy így bizonyítsák be a hetvenes években, hogy a számítástechnika Menő dolog? Sikerült :DD

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!