Újabb taggal bővült a profi sportolóknak szánt prémium széria a Garmin kínálatában, itt a Forerunner 745. 

A Forerunner éppen csak eggyel került a kínálatban a Garmin legdrágább és legjobb okosórája, a Forerunner 945 alá. Mindent tud, ami ahhoz kell, hogy a versenyekre készülő sportolók mérhessék az eredményeiket. Az összes szenzor és statisztika rendelkezésre áll a prémium Garmin okosórákról, továbbá az olyan alapfunkciók is, mint a mobilos értesítések, a zenelejátszás, NFC-s fizetések, Garmin Payen keresztül. A futóknak tervezett eddigi legkisebb és legkönnyebb teljes értékű okosórája ez a Garminnak.

Az órát egy 1,2 hüvelykes transzreflektív MIP mindig bekapcsolt kijelző köré építették, az óra 43,8 x 43,8 x 13,3 mm-es és 47 grammos. Előre beállított profilok vannak úszáshoz, biciklizéshez, futáshoz, de több mint 100 tevékenység követésére képes az óra, amely haladó statisztikákat is kínál mindenről.

A véroxigénszint mérésére használható szenzor VO2 max-adatokat is gyűjt, illetve az alvásra is figyel egy pulzoximéter. Az 5 ATM-es vízállóság mellett Bluetooth és WiFi jellemzi az órát, ami GPS-szel 16 órát, GPS-szel és zenével 6 órát bír, és 490 euróba kerül.

Fotó: Garmin