Itthon is előrendelhető az új Xbox, és nem is lesz drága :O! Viszlát szabadidő!

Tudtuk, vártuk és eljött az idő! Már célegyenesbe került az új Xbox széria. A tudásukhoz képest pedig elég baba áron adják a tagjait. 

Azt már korábban bejelentették, hogy 2020-ban már be lehet tenni a karácsonyfa alá a Microsoft friss konzoljait. De már annyiszor láttunk csúszást, illetve idén még a vírus is bekavart, ami miatt gyárak álltak le, üzemek zártak be, ezért aztán nem volt 100 százalékig tuti a dolog. De most kiderült, hogy tényleg jön az új Xbox család, hiszen már előrendelhetőek a termékek.
Az áruk pedig a tudásukhoz képest teljesen jónak tűnik.


Új Xbox

Gyakorlatilag egy bika számítógépet kapunk egy középkategóriás telefon áráért. A nagyobb tudású Xbox Series X kb. 180 000 forintba, a satnyább Series S pedig 300 kb. 110 000 forintocskába kerül.

Új Xbox
Persze meg kell nézni a játékokat, meg biztos megint elbénáztak ezt-azt, de ez eddig eléggé gyilkos ajánlatnak tűnik. Szóval jön az új Xbox, mi pedig kezdhetünk búcsút inteni a maradék szabadidőnknek is. Az eddigi infók és a specifikációk alapján komoly ugrás lesz az elődhöz képest, és eszméletlen jó lesz a grafika.

Állítólag ezernyi programmal startol az új Xbox család, de ez még nem biztos, hogy elég lesz a sikerhez. Az előző sorozatot rengeteg kritika érte a katasztrofális kontrollerek miatt, reméljük, hogy erre azért most odafigyeltek.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?