A konyhák egyik legjobb tartozéka lehet az Amazon utánunk forgó okoskijelzője

Az Amazon Echo Dot Show 10 egy furcsa okoskijelző: a képernyője és kamerája a felhasználó után fordul, bárhová is megy a helyiségben. 

Az Amazon rengeteg új terméket mutatott be nemrég, és ezek között ott van az Echo Show 10 is, ami egy 250 dolláros okoskijelző. Nem akármilyen, ugyanis képes a felhasználó után fordítani a képernyőt és a kamerát, bármerre is mozog az illető a helyiségben. Nagyszerű megoldás a konyhába, legyen szó receptekről, sorozatok nézéséről vagy pedig videohívásokról.


Az új Amazon okoskijelző a hangokat és a gépi látást veszi alapul a felhasználó követéséhez, de arcfelismerést nem használ, csak az emberi alakot veszi alapul a követéshez. Minden adatot helyben tárolnak. A 10 hüvelykes HD-s képernyő mellé 13 megapixeles kamera és 2.1-es hangrendszer jár, a kamera távolról vezérelhető, az eszköz integrálható az okosotthonokba. Támogatja az Alexa Guardot, riasztónak is jó, ha embert lát a távollétünk során, de aki a kamera miatt aggódna, az el is tudja reteszelni.

Fotó: Amazon

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?