DJ-knek készült a Schenker legújabb laptopja

Lapos és könnyű a Schenker XMG DJ 15, de dugig van portokkal, ezért kifejezetten DJ-knek szánja a gyártó. 

A Schenker szerint a DJ-knek speciális laptopra van szükségük, ezért is fejlesztette ki a gyártó az XMG DJ 15-öt. Az új notebookot kifejezetten a professzionális DJ-k igényeire szabták, és az ágazat szereplőinek visszajelzéseire alapozva végezték el a fejlesztéseket.


Természetesen a laptop minden szükséges szoftvert támogat, a 15,6 hüvelykes full HD-s IPS-kijelző kávája vékony lett. A laptop egyik fő vonzereje, hogy dugig van portokkal, a MacBookokkal szemben erre ugyanis jutott Thunderbolt 3-at támogató USB-C port, de van három USB-A port, egy mini-DisplayPort, egy HDMI, Ethernet csatlakozó, SD-kártyaolvasó és jackcsatlakozó is.

Az XMG DJ 15 Intel Core i5-10210U vagy Core i7-10510U processzorral választható, maximum 32 GB memóriával és akár 2 TB-os Samsung 970 EVO Plus PCIe 3.0 x4 NVMe SSD-vel. Ezüstben és pirosban, 1220 eurótól vihető.

Fotó: Schenker

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?