Kép: CD Projekt Red/Rockstar Energy

A Cyberpunk 2077-ben lévő Quadra ihlette valódi Mustangot változtattak a játék világát idéző kinézetűre, és a legjobb az egészben, hogy egy rajongó meg is nyerheti. 

A Cyberpunk 2077 lassan, de biztosan közelgő megjelenésére hangolva a játék fejlesztője, a CD Projekt Red a Rockstar Energy-vel és a házon belüli Rockstar Performance Garage-zsal közösen készítette el az egyedi Quadra izomautót. Az alap egy 1970-es Mustang 302, amit valaki a rajongók közül meg fog nyerni.

Kép: CD Projekt Red/Rockstar Energy

A játékon belüli Quadra inspirációjaként a dél-kaliforniai műhely a veterán Mustang szinte minden külső elemét az Anvil Autótól származó szénszálasakra cserélte le. A T-REX Grilles egyedi rácsa agresszívabb megjelenést kölcsönöz a járműnek,a  Billet Badges speciálisan megmunkált „QUADRA” logója pedig még autentikusabbá teszi a modellt. A külcsínt a Baja Designs új köd- és hátrameneti lámpái, valamint az Irwindale Collision és a DH Graphics fekete és Quadra Yellow festése teszi teljessé.

Kép: CD Projekt Red/Rockstar Energy

Ami a teljesítményét illeti, számos változtatást eszközöltek, ideértve a K&N Filters szívószelepeit, a Mishimoto átdolgozott hűtését, az R1 Concepts tárcsafékjeit és Ridetech felfüggesztést.

Kép: CD Projekt Red/Rockstar Energy

A Rockstar Performance Garage tulajdonosa, Nic Ashby szerint a projekt egyike azon dolgoknak, amelyek még jobban megszerettetik az emberrel azt, amit csinál, és a csapat tagjait, akikkel együtt dolgozik.

Kép: CD Projekt Red/Rockstar Energy

Annak érdekében, hogy valaki megnyerje a 4,9 literes V8-as motorral szerelt Quadra Mustangot, a limitált szériás Cyberpunk 2077 témájú Rockstar Energy italok kódjait kell megadni az esemény oldalán. Legalábbis akkor, ha valaki az USA, Mexikó vagy Kanada területén lakik.

Kép: CD Projekt Red/Rockstar Energy