Itt a vezeték nélküli fülhallgató, ami nem esik ki a fülünkből

Lightform technológiával éri el ezt a bravúrt a Ultimate Ears UE Fits vezeték nélküli fülhallgatója. 

A vezeték nélküli fülhallgatókra általában az a legnagyobb panasz, hogy kiesnek az emberek füleiből, illetve állandóan igazgatni kell azokat. Az Ultimate Ears megtalálta a megoldást, és el is hozta az UE Fits vezeték nélküli fülhallgató formájában.


Ez a termék egy szabadalmaztatott Lightform technológiát használ, aminek a lényege, hogy a fülbe helyezés után el kell indítani egy mobilos appot, ami aktiválja a fülhallgatók lila LED-jeit. A fény hatására a fülhallgatók speciális géllel töltött belső része megkeményedik, és igazodik a viselő fülének szerkezetéhez és sajátosságaihoz, 60 másodpercen belül. Állítólag nyomás, fájdalom és irritáció nélkül lehet kényelmesen viselni így a fülhallgatókat.

A termék 10 mm-es meghajtókat használ, 8 órás üzemidőt garantál, a tok további 12 órát biztosít. Egy 10 perces töltés 60 perc használatot eredményez, és van érintésvezérlés, Google Asszisztens és Siri is. Szürke, kék és lila színben, 199 dollárért rendelhető elő a termék, később 250 dollárba kerül majd.

Fotó: UE

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?