Sírnak a pénztárcák: horroráron érkezik az új Huawei csúcstelefon, a Huawei Mate 40 legdurvább változata

Folyamatosan szivárog az új széria, ezúttal a Huawei Mate 40 RS Porsche Designról vannak hírek. 

A Huawei rendszeresen adott ki a múltban olyan speciális csúcsmobilokat, amelyeket a Porsche Design csapatával együtt készített. A jelentések szerint a Huawei Mate 40 szériában nem csak Mate 40, Mate 40 Pro és Mate 40 Pro+ modell lesz, hanem Mate 40 RS Porsche Design is. Ez utóbbi egészen ultraprémium, és van már róla kép, valamint több információ is.


Erre a modellre állítólag nyolcszögletű kamerasziget kerül majd, 6 kamerával. A szokásos versenycsíkok felfestésére is lehet majd számítani. RODENT950 úgy értesült, hogy a hátlap ennél a verziónál kerámiából készül, fekete és fehér színek lesznek. Ez a modell 2000 euróba kerül majd, ami soknak hangzik, de a korábbi Porsche Design-verziók vételára is ilyen magasságokban mozgott. Sajnos azonban a sima változatokat is 1000-1200 eurós árak mellett emlegetik, Google-szolgáltatás pedig egyiken sem lesz az amerikai korlátozások miatt.

Fotó: Twitter

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?