Vodafone: egy ebéd áráért érkeznek az új oktatási csomagok

A Vodafone a Mozaik Kiadóval társulva új és egyedülálló konstrukcióval segíti, hogy itthon is minőségi giditális oktatásban részesülhessenek a diákok. A szolgáltatás október 20-tól válik elérhetővé.

Az audiovizuális tartalomszolgáltatók mellett az oktatás területén is megveti lábát a Vodafone, ez pedig egészen új mérföldkő a vállalat számára, a cég ugyanis a Mozaik Kiadóval fogott össze egy közös cél érdekében: vagyoni helyzettől függetlenül, a társadalmi egyenlőtlenségek ellen harcolva kívánják segíteni az általános és középiskolás fiatalok minőségi digitális oktatását.


Az új Digitális Oktatás Csomagok részeként korlátlanul hozzáférhető lesz a Mozaik Kiadó digitális oktatási platformja, a mozaWeb, mely több mint 1200 interaktív háromdimenziós jelenettel, 1200 videóval, 120 tantárgyspecifikus applikációval és játékkal, 780 hanganyaggal, 5300 képpel, illetve számos teszttel és feladatsorral segíti a digitális térben történő oktatást és tanulást.

Vodafone Mozaik kiadóval
Forrás: ETech

Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Zrt. lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese szerint, minden gyereknek jár a minőségi oktatás, éppen ezért a koronavírusra válaszul már tavasszal adatforgalom használata nélkül is elérhetővé tették a Mozaik Kiadó digitális oktatási tartalmait.

A két új Digitális Oktatás Csomag kialakításánál is hasonló elvek vezérelték a Vodafone-t, hiszen havonta akár egy ebéd áráért
is biztosítják a minőségi oktatási csomag tartalmának elérését. A csomag előnye, hogy akár egy hónapra is előfizethető hűségidő nélkül, így akár egy-egy tesztre vagy témazáróra való felkészülés alkalmával is jól jöhet.

A Digitális Oktatás Csomag Alap 750 forintos havidíj ellenében vehető idénybe, amellyel korlátlan hozzáférést kapunk a Mozaik Kiadó felhőalapú, integrált oktatási rendszeréhez, emellett pedig egy szabadon választott digitális tankönyvet is kapunk mellé.

A 2490 forintos havidíjért elérhető Digitális Oktatás Csomag Extra szintén korlátlan hozzáférést biztosít a MOZAwebhez, ám itt egy helyett öt digitális tankönyvet választhatunk magunknak.

A szolgáltatással kapcsolatban ide kattintva érhettek el több információt.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?