Ajándék televízió jár az LG Wing mellé!

Az LG legújabb csúcsmobilja minden eddiginél szokatlanabb megjelenéssel érkezik a piacra: a Wing, a két kijelzős furcsa okostelefon itthon is elérhető lesz, méghozzá nem is akármilyen akció keretében.

Az LG innovatív és formabontó készülékként tekint a Wing keresztnevet viselő okostelefonjára, amely az első olyan eszköz, ami része az Explorer Projektnek, annak a kezdeményezésnek, ahol az innovációt jelölték meg elsődleges szempontként. A projekt mögött lévő eszme és gondolat viszonylag egyszerű: az LG ki szeretne tűnni a fakóvá és egysíkúvá vált mobilpiacon, így ennek a termékcsaládnak a tagjai csakis olyan készülékek lehetnek, amelyek valamilyen szempontból újítást képviselnek a saját közegükön belül.


A Wing előrendelése október 29-én indul Magyarországon, ahol az open csatornákban a telefon mellé egy FN6 vezeték nélküli fülhallgatót adnak ajándékba.

Emellett november és december folyamán, aki a Vodafone-nál LG Winget vásárol, kap mellé egy 32 colos LED-TV-t ajándékba. Ez az akció decemberben a Média Marktnál vett Wing telefonokra is érvényes lesz.

lg wing
Forrás: AndroidPIT

És, hogy mit tud ez a formabontó, csúcskategóriás telefon? Igen sok mindent, ám legszembeötlőbb tulajdonsága mégiscsak a desing, ugyanis a 90 fokban elforgatható kijelzője mögött, ott lapul egy második képernyő is. Az LG szerint maga a mérnöki technika csúcsa, amely lehetővé teszi ezt a különleges megoldást, ugyanis a telefonba épített forgó mechanizmus és a két erőteljes rugó az, amely segít pozícióban tartani a külső kijelzőt. A külső képernyő hátoldala mellesleg gumírozott keretet kapott, annak érdekében, hogy megakadályozza a két kijelző csúsztatásakor keletkező esetleges karcolásokat.

A különös megoldásból adódó érdekes kamerafunkció a kettős felvétel, ahol a front kamerával és a hátlapi kamerával egyszerre fotózhatunk. A kettős rendszer remek megoldás kínál többek között a multitaskingolás esetén is, ugyanis két alkalmazás egyidejű használata is teljesen zökkenőmentes feladat v- például nyugodtan nézhetünk egy YouTube videót az egyik kijelzőn, úgy hogy a másikon a Google-t megnyitva böngészünk.

lg wing
Forrás: LG

Ami pedig a kamerarendszert illeti, három kamera található hátul, és egy elöl: előbbiek egy 64 megapixeles, normál látószögű; egy 13 megapixeles széles látószögű (117 fok); és egy 12 megapixeles szintén széles látószögű (120 fok) kamerát foglalnak magukba. Többek között a két széles kamera teszi lehetővé a Gimbal módot is, amely során az alsó kijelző videostabilizátorként viselkedik, amely egy az egyben személyes távirányítóként funkcionál videózás közben.

Az LG sajtótájékoztatóján a Wing mellett bemutatásra került a K42-es készülék is, amely elsősorban design-ja miatt lehet érdekes, ugyanis hullámos hátlapot kapott a telefon. Ezen kívül a Velvet névre hallgató készülékről is szó esett, amelyet a vállalat nemes egyszerűséggel a valaha volt legszebb LG készüléknek titulált, ugyanis ebben az esetben kifejezetten a desingra helyezték a hangsúlyt.

És, hogy mennyibe fog fájni, annak akinek az LG új üdvöskéjére fáj a foga? Nos, rendesen a zsebbe kell majd nyúlni, ugyanis a Wing nem kevesebb, mint 399 ezer forintért kerül majd itthon kereskedelmi forgalomba.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?