Ha Porsche kellene, de túl drága, vegyél Acer laptopot!

Sokan álmodoznak arról, hogy egy Porsche volánja mögött ülnek, de csak töredékük teheti meg, hogy vegyen is magának. Szerencsére itt az Acer laptopja, ami Porsche dizájnnal készült. 

Oké, egy Porsche 944 nem éppen az elérhetetlen kategória, de a gyártóról jellemzően nem ő jut eszünkbe, hanem például a 911, aminek egy normális állapotú 10 éves példánya 18 millió forint körül van. Ez pedig már viszonylag messziről is észrevehető összeg, tehát kevesebben engedhetik meg maguknak. Azonban mégsem kell a Porsche érzés nélkül lennünk, hiszen itt a Porsche Design Acer Book RS. A fémből készült burkolat alatt egy 11. generációs Intel Core i7 processzor lakik, Nvidia GeForce MX350 grafikuskártya szomszédságában.


Ott, ahol nem fémet találunk, szénszálas anyag biztosítja a megfelelő ellenállóságot, és maga az Acer Book RS pedig leginkább a sokat utazóknak jöhet jól. Az akkumulátor ugyanis 17 órán keresztül bírja a strapát, ami bőven elég arra, hogy egy transzkontinentális repülőút alatt kiszolgálja a felhasználó igényeit. Egyéb tulajdonságai között meg kell említeni a 16 GB RAM-ot, a 14 hüvelykes FHD IPS érintőképernyőt, valamint a Gorilla Glasst. A vezeték nélküli kapcsolatról Wi-Fi 6 gondoskodik, a biztonságról pedig ujjlenyomat érzékelő. Aki teljes csomagot szeretne, annak a gép mellé ott a Porsche Design Acer Mouse RS, értelemszerűen plusz pénzért cserébe. Az alapkészlet 1399 dollárért, tehát nagyjából 430.000 forint környékén kapható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?