Drágább lesz a Netflix

Első körben Észak-Amerikát és az új belépőket érinti az áremelés. De ezt senki sem fogja megúszni. A Netflix csomagokért a jövőben többet kell fizetni.

A Netflix annak idején alacsony árának (is) köszönhette a berobbanását, amellett, hogy tényleg remek minőségű online film- és sorozatnézést tettek lehetővé mindenki számára. A vállalat a közelmúltban már többször emelte árait, és most jön az újabb drágulás.


netflix
Első körben Észak-Amerikát és az új belépőket érinti a változás, de ne legyenek kétségeink, hogy ez előbb-utóbb hozzánk is elér majd. Aki most fizet elő, az már az új árakon kapja a tartalmat, a már meglévő előfizetők pedig a következő hetekben, hónapokban kapnak erről értesítést.

A Netflix alap csomagját a változás nem érinti, azonban a 9 dolláros ár az SD (480p) felbontásért, és azért, hogy egy időben egy fiókkal csak egyetlen műsor nézhető, már eddig is soknak számított. A Standard (Full HD, 2 műsor egy idejű nézése egyetlen előfizetéssel) pakk ára 13-ról 14 dollárra nőt, a Prémium (4K HDR, 4 műsor egy idejű nézése egyetlen előfizetéssel) pedig 16-ról 18 dodóra emelkedett.

Ez egy kicsi furcsa lépés a Netflix részéről, hiszen a közelmúltban jelentősen megugrott a rivális megoldások (Disney+, Apple TV+, HBO Max stb.) száma, szóval inkább arra kéne koncentrálniuk, hogy megtartsák a bázisukat.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?