Továbbra sem Sean Connery írt levelet az Apple-nek 22 éve

Sean Connery halálával újra felröppent az a hoax, ami már néhányszor körbejárta a világot, miszerint a színész elküldte a búsba az almás céget. 

Az elmúlt napok egyik szomorú híre, hogy elhunyt Sean Connery, a James Bond sorozat legismertebb főszereplőjének alakítója. Ehhez kapcsolható, hogy újra önálló életre kelt az a levél, amit állítólag ő írt válaszként az Apple egykori fejesének, Steve Jobs-nak. Csakhogy az üzenetnek semmi köze a skót színészhez, sokkal inkább a Scoopertino nevű szatirikus weboldalhoz, és az ehhez köthető „Unreal Apple News” projekthez. Az 1998. december 11-én keltezett levél sokakban azt a benyomást keltette, hogy tényleg az aláíró Sean Connery nevéhez fűzhető. És ehhez elég volt mindössze annyi, hogy a jobb alsó sarokban ott az ismert 007 grafika.


Kép: Techeblog

A szöveg szerint a a színész nagyon feldúlt, és rögtön az elején kérdőre vonja Jobs-t, hogy talán nem tud angolul? Majd ezt követően közli, nem adja el a lelkét sem az Apple-nek, sem bármely másik cégnek. Sőt, nem érdekli az sem, hogy megváltoztassa a világot, illetve az almás cégnek semmi olyasmije nincs, ami számára szükséges lenne. Eztán jön a legjobb rész: „Te egy számítógépeladó vagy, én pedig a ki*****tt James Bond!”. Zárásként az szerepel, hogy nem tud gyorsabb utat elképzelni a karrierje lerombolására, mint azt, hogy bármilyen Apple reklámban feltűnjön, és kéri, hogy Steve Jobs többet ne keresse. Az egész történet érdekessége, hogy a levél először 2011-ben járta be az internet világát, most pedig ismét előkerült, hogy Sean Connery kilencven éves korában álmában elhunyt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?