Záporoznak az új OnePlus Nord mobilok, de ezek nem olyan időtállóak már. Csak az Android 11 jár hozzájuk. 

Sokakat meglepett, hogy a OnePlus idén mennyire rákapcsolt az új mobilok piacra dobására. Sajnos a OnePlus Nord N10 5G és N100 (és talán a OnePlus 8T) is azt bizonyítja, hogy ez nem feltétlen jó taktika, nem biztos, hogy olyan minőségi és időtálló modellek lesznek ezek, mint a gyártó eddigi termékei.

A OnePlus Nord N10 5G és N100 önmagukban sem igazán emelkedtek ki a mezőnyből, ráadásul nemrég a OnePlus megerősítette, hogy ezekre a modellekre csak egy új Android jár majd. Mivel Android 10-zel jelennek meg, ez azt jelenti, hogy megkapják az aktuális Android 11-et, és ezzel vége a támogatásnak.

A gyártó azt állítja, így ugyanazt kínálja, mint az ágazat többi szereplője a kategóriában. Ennek ellenére a dolog bosszantja a rajongókat, hiszen a gyártó erőssége az volt eddig, hogy az átlagnál tovább ad szoftvertámogatást. Az viszont tény, hogy eddig csak évi pár új mobilt dobott piacra, most viszont csak úgy özönlenek az új termékei. Kiderül, hogy az új stratégia elriasztja-e a márka eddigi rajongótáborát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Android Authority