Kép: Techeblog

A Vissza a jövőbe DeLoreanje egyértelműen legenda, és most megnézhetjük, hogyan veszi fel a versenyt egy méretarányosan kisebb Tesla Cybertruckkal. 

A Tesla Cybertruck már tavaly november óta velünk van, és hiába olyan, mintha vektorgrafikás lenne, mégis egész nagy sikernek örvend. Akinek pedig nincs, az készít magának egyet, mondjuk feleakkorában, mint az eredeti. Így tett a YouTube videóiról ismert the Hacksmith nevű csapat is, és létrehozták a saját, feleakkora Cybertruckjukat, amibe még így is be tud ülni két ember. Igaz, a videón látszik, hogy mindez elég hülyén néz ki, mivel a jobb oldalon helyet foglaló srác fejbúbja nem fér a tető alá. Némi jaszkarizás után pedig egymásnak engedték a mini Teslát és a Vissza a jövőbe jól ismert DeLorean DMC-12-jét.

Van egyébként egy slusszpoén a videóban, de nem szeretnénk ellőni, hogy miért lett a gyorsulási verseny eredménye olyan, amilyen. Ami viszont még érdekesség lehet, hogy a Cybertruckot megalkotó srácok nem aprózták el, tehát ugyanúgy a Tesla edzett szélvédői vannak benne, mint az eredetiben. Viszont ha valaki úgy dönt, szeretne egy ilyen apróbb változatot, érdemes tudnia, hogy 50.000 dollár körül szükséges kalkulálni, ami megközelítőleg 15 millió forint. Ami pedig a Vissza a jövőbe autóját illeti, ennyi pénzért tudunk venni tiptop, mindössze bő 6000 kilométert gurult DeLoreant, már ha éppen erre lenne most szükség.