Kép: Techeblog

Helyesebben nehéz eldönteni, hogy a Bud Light BL6 egy olyan sörhűtő, amivel játszani is lehet, vagy egy konzol, ami mellesleg sört is hűt. Bármi is az igazság, kell! 

Az életben számtalan jó dolog van, mint például egy jó film, egy remek színházi előadás, szerelmes naplemente az óceánparton, vagy mondjuk a videojáték, és a sör. Ez utóbbit pedig, mint a Bud Ligth BL6 is igazolja, simán lehet úgy tolni, hogy egyetlen masinához kötődjön mindkét tevékenység. Ráadásul nem csupán valakinek a hobbiból kitalált és megvalósított masinája, hanem ténylegesen hozzáférhető, megvásárolható szerkezet. A BL6 egyszerre sörhűtő, konzol, és projektor is, ráadásul a kinézete sem elhanyagolható. Persze gondolhatnánk azt is, hogy csak valami táblagépet tettek bele, és mobilos játékokat tud futtatni,  de ebben az esetben hatalmasat tévedünk. Ugyanis a burkolat alatt állítólag egy Windows 10 rendszert futtató PC van, Intel Core i7 processzorral, 16 GB RAM-mal, és hat játékkal.

Ezek között olyanok is vannak, mint például a Tekken 7 vagy a Soul Calibur VI. A beépített ASUS projektor pedig 720p-ben vetít, 500 lumen fényességgel. Annak ellenére, hogy az előbb PC-t írtunk, nem szükséges hozzá sem egér, sem billentyűzet, hiszen két kontrollerrel használható. Egyetlen bökkenő van csupán: hogy bár a cikk elején megvásárolhatóként emlegettük, és ez így is van, nem tömeggyártott modellről beszélünk. Olyannyira nem, hogy csak egyetlen darab létezik belőle a világon, és ezt éppen most fogják elárverezni, négy nap múlva. Az eddig beérkezett 74 licit alapján jelenleg 8513 dollárért fogja elvinni a győztes, de van még négy nap. Amennyiben nem változna ez az összeg, úgy forintra átszámolva 2,5 milliónál jár. Nem kevés ez, de egy játékimádó sörbarát számára még így is fontos kegytárgy lehet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!