A Google Play szerint ezek a legmenőbb appok idén

A Google Play kihirdette az idei év legnépszerűbb fejlesztéseit, beleértve a legjobb alkalmazások, játékok, filmek és könyvek kategóriájának nyerteseit. 

Ahogy az elmúlt években, a felhasználók idén is minden kategóriában a kedvencükre szavazhattak. A Google Play amerikai felhasználói szerint a Disney + lett az idei év legnépszerűbb alkalmazása, míg játék kategóriában a Spongebob: Krusty Cook-Off szerezte meg a kitüntetést. A legnézetebb film a Bad Boys-Mindörökké rosszfiúk lett, míg a legjobb könyv díját az If it bleeds vihette el, mely a horror király, Stephen King tollából született.


A Google Play amerikai szerkesztői is elmondták véleményüket, akik szerint a Loóna nevű lefekvés előtti relaxációs alkalmazás volt az idei év legmenőbb applikációja, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ihlette Genshin Impact pedig a Play Áruház legjobb játéka. A szerkesztők egyik kedvenc könyve pedig Barack Obama A Promised Land című regénye lett, de kedvelték Allie Brosh Solutions and Other Problems és Alexis Daria Hola című alkotását is.

google-play
Forrás: Engadget

Az említetteken túl számos alkalmazást részesítettek dicséretben, például Chris Hemsworth fitnesz- és táplálkozásalkalmazását, valamint a Zoom-ot is.

Aki kedvet kapott arra, hogy rákukkantson az említett alkalmazásokra, az látogasson el a Google Play webáruházba, és csemegézzen az appok közül.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?