Az Apple is megszavazta az idei legjobb alkalmazásait

Minden év decemberében a Google-féle Play Áruház mellett az Apple is kiválasztja a legjobb App Store-os játékokat és alkalmazásokat.

Eddig általában a közösségi alkalmazások, wellness szolgáltatások és az addiktív játékok vitték a prímet, ám az idei év mint oly sok minden másban, ebben is változást hozott. Mivel idén minden tevékenység – legyen szó munkáról vagy szórakozásról – szinte csak otthon kivitelezhető, a 2020-as legnépszerűbb alkalmazások is ehhez igazodtak.


Az Apple szerint az iPhone-applikációk legjobbja a Wakeout! lett, és bár mi még nem hallottunk erről az alkalmazásról, lényegében egy sportolást segítő funkciókkal ellátott appról van szó.

Az iPadek között a Zoom alkalmazása lett az abszolút nyertes, nyilvánvalóan azért, mert a legtöbben most videokonferencián kénytelenek lerendezni munkahelyi és iskolai teendőiket. Mielőtt azonban elvesznénk a részletekben, jöjjenek inkább listaszerűen bemutatva az App Store platformok szerinti nyertesei!

app-store
Fotó: The Verge

 

Az év iPhone alkalmazása: WakeOut!
Az év iPhone-játéka: Genshin Impact

Az év iPad alkalmazása: Zoom
Az év iPad-játéka: Legends of Runeterra

Az év Mac-alkalmazása: Fantastical
Az év Mac játéka: Disco Elysium

Az év Apple TV-alkalmazásai: Disney +
Az év Apple TV-játéka: Dandara Trials of Fear

Az év Apple Watch alkalmazása: Endel
Az év Apple Arcade Game: Sneaky Sasquatch

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?