GaN technológiás és 120 wattos a Baseus új gyorstöltője

Több GaN technológiás töltőadaptere is van már a Baseus nevű gyártónak, most a 120 wattos futott be. 

Egyre nagyobbak és gyorsabban tölthetőek a mobilos akkumulátorok, bár továbbra is sok múlik a rendszer optimalizáltságán, ha üzemidőről van szó. A Baseus egy olyan gyártó, amely harmadik félként igyekszik kiszolgálni a növekvő töltőkeresletet.


A gyártó legújabb termékei már GaN és SiC technológiával dolgoznak, ami alacsonyabb hőmérséklet mellett még gyorsabb töltést tesz lehetővé (feltéve, ha a mobil is támogatja azt).

A legújabb Baseus töltő már 120 wattos teljesítményre képes, így akár a Xiaomi Mi 10 Ultrával is kompatibilis. Két USB-C port is van rajta, és egyszerre két mobilt is tud így 60 wattal tölteni. USB-A portjával pedig bármi mást 30 watton.

Akad még egy 3 portos, 65 wattos adapter és egy 45 wattos, powerbanknek is használható megoldás a szériában. A töltők ára 60 és 45 dollár magasságában alakul, többek között az Amazonon.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Baseus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?