Áramütéssel segíthetjük a koronavírus visszaszorítását

A koronavírus ellen úgy is küzdhetünk, hogy nem engedjük közel magunkhoz az embereket. De ha mégis megszegik ezt, akkor vezethetünk beléjük elektromosságot. 

A világjárvány különleges intézkedéseket igényel, beleértve a kijárási korlátozást vagy tilalmat, az idősávot, a maszkot, a karantént, és minden egyebet. Ezek javarészt mind olyan dolgok, amik egyértelműen felvetik az egyén felelősségét, hogy milyen mértékben tartja be. Márpedig ahol felmerül a felelősség fogalma, ott általában a felelőtlenségé is.


Kép: Firebox

Tehát sejthető, hogy akadnak maszk nélküliek, nem otthon maradók, és a 1,5 méteres távolság szabályát megszegők. Utóbbiakkal szemben létezik egy megfelelő eszköz, amivel távol tarthatóak, bár hozzá kell tennünk, inkább poén szinten, semmint tömeggyártásban. Ez pedig nem más, mint a Social Distancing Zapper, ami tulajdonképpen nem más, mint az állattartásból jól ismert elektromos ösztöke. A forgalmazó szerint „Zzzz!” és az idióták már odébb is mentek, és ezzel a módszerrel mókássá tehető a közösségi távolságtartás.

Kép: Technabob

A 4,5 volttól természetesen nem fog senki a földön fetrengeni görcsbe rándult izmokkal, de kellően erős jelzés arra, hogy koronavírus idején illik tartani a távolságot. Az viszont már más kérdés, hogy amennyiben vadidegen embereket megrázunk a környezetünkben, az első sokk után vajon sűrű bocsánatkérésbe fognak, vagy valamivel támadóbb jelleggel lépnek fel, és borítanak bele az árokba. Rossz hír viszont, hogy jelenleg nem lehet kapni, és úgy néz ki, idén már nem is lehet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?