Telefonálásra is jó a TicWatch Pro 3 LTE okosóra

Európába is érkezik a mobil nélküli telefonálást garantáló TicWatch Pro 3 LTE. 

A TicWatch Pro 3 szériát még szeptemberben villantotta meg a Mobvoi, most pedig elhozta Európába a TicWatch Pro 3 LTE okosóráját. Amint a név is utal rá, itt már okostelefon nélkül is lehet telefonhívásokat bonyolítani vagy SMS-eket küldeni. Sajnos első körben csak a Vodafone spanyol, német és brit felhasználóinál működik mindez, de hamarosan máshol is támogatott lesz a dolog.


Az óra két kijelzőt kapott, az 1,4 hüvelykes AMOLED-panel fölött egy reflektív TN-panel van, ami alig fogyaszt, de mindig kiírja a fontos adatokat. Sajnos azért így sem csillagászati az üzemidő, 72 óra hitelesítette a gyártó. A TN-panellel azért 45 nap is összejöhet, de úgy már nincsenek okos funkciók.

Van viszont modern Snapdragon Wear 4100 chip, ami még mindig ritkaság a piacon. Képes az óra az edzést, pulzust, véroxigénszintet, alvást és stresszt is követni, van benne GPS, továbbá vízálló. Wear OS rendszerrel, 360 euróért vihető.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Mobvoi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?