Nagyon viszik a Redmi Note 9 mobilokat az emberek

Néhány óra alatt több mint 300 000 modellt tudott eladni a Xiaomi. 

Az eladási statisztikák szerint az utóbbi egy évben az iPhone 11 toronymagasan a világ legnagyobb darabszámban eladott és legnépszerűbb mobilja, az androidos táborban ez a cím pedig a Redmi Note sorozat modelljeinek jár (de jóval lemaradva az iPhone 11 mögött). Ezek után nem is volt kérdés, hogy a Redmi Note 9 5G, a Redmi Note 9 Pro 5G és a Redmi Note 9 4G nagy sláger lesz.


Ami azt illeti, a Xiaomi büszkén árulta el, Kínában az első néhány órában el tudott adni több mint 300 000 darabot. Még úgy is, hogy a sorozat már olyan sok modellt kínál, hogy lassan követhetetlen az átlagember számára.

Ár-érték arányban egyébként mindhárom új modell kiváló, mégis a 120 Hz-es kijelzővel és 108 megapixeles kamerával rendelkező Redmi Note 9 Pro 5G-re figyelnek a legtöbben. Más régiókban ez a modell más kamerával gyakorlatilag a Xiaomi Mi 10T Lite 5G-ként vihető, a Redmi Note 9 4G pedig egy átcímkézett Poco M3. Vagyis a Xiaomi továbbra is nagyon kavarja a modelleket a márkái között, érdemes körültekintőnek lenni vásárláskor.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?