A HBO Max tulajdonosa további két streaming szolgáltatással is előrukkolhat

Úgy néz ki, a WarnerMedia nem elégszik meg azzal, hogy az idei és jövő év legjobban várt filmjei a mozipremierrel egy időben a HBO Max oldalán is debütálnak, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy további két platformmal bővíti a repertoárját. 

Előző héten bombaként robbant a hír, miszerint gyökeresen átalakul a HBO streamingszolgáltatása, jövőre ugyanis Európában is egységesíti a platformjait, és az itthon elérhető HBO Go helyét az Amerikában májusban megjelent HBO Max veszi át.


Az egységesítés minden bizonnyal hozzájárul majd ahhoz, hogy a WarnerMedia leányvállalata, a HBO SVOD-szolgáltatása felvegye a versenyt a riválisaival, a döntésnek pedig egyértelműen kedvez az, hogy a járvány alatt a streamingszolgáltatók népszerűsége meredeken ível felfelé. Ám a médiakonglomerátumnak még ez sem elég, ugyanis, ahogy a Gizmodo is beszámolt róla, a WarnerMedia további két streaming szolgáltatás bevezetését tárgyalja éppen.

hbo-max
Fotó: Deadline

Az egyik egy fizetős CNN-szolgáltatás lenne, amely a portálhoz hűen 24 órás nemzetközi hírekkel szolgálna a nézőknek, míg a másik lehetséges oldal egy ingyenes, hirdetésekkel támogatott streming-felület lehet, amely olyan kábelcsatornák tartalmait sugározná, mint a Turner Broadcasting System vagy a TNT. A CNN streamingszolgáltatás 2021-ben indulna, míg a másik, szórakoztató felület legkorábban 2022-ben jelenhet meg.

Akármennyire is pontosnak tűnik a forrás, egyelőre semmiképpen ne vegyük készpénznek a két streamingoldal létrehozásának hírét, a törekvések mindenesetre arra engednek következtetni, hogy visszafordíthatatlan folyamatok indultak el a filmiparban.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?