A jelentések szerint IP-minősítést kap a OnePlus 9 Pro, így nem mond le a csúcsmodell hivatalos vízállóságáról a gyártó. 

A OnePlus sok kritikát kapott azért, mert az évek során nem mellékelt hivatalos IP68-as vízvédelmet a mobiljai mellé. Ez alól kizárólag a OnePlus 8 Pro volt kivétel, a sima 8-as és a 8T hivatalosan nem vízállóak. Persze a gyártó elmondta, hogy valamennyi vizet ezek is kibírnak, de azért megnyugtatóbb a hivatalos minősítés.

A pletykák szerint ugyanez marad a stratégia a OnePlus 9 szériánál is. A szivárogtatók úgy tudják, hogy a OnePlus 9 Pro IP68-as minősítést kap, így hivatalosan is vízálló lesz. A OnePlus 9 nem, és a harmadik modell, a OnePlus 9E sem. Utóbbiról még nem tudni, hogy a OnePlus Nord utódja lesz-e, vagy egy lite OnePlus 9.

Az eddig kiszivárgott tartalmak alapján igazából a Samsung Galaxy S20-as sorozatot veszi dizájnban alapul a OnePlus, sajnos tehát elég egyformák az új mobilok továbbra is. Van persze egy-két kivétel (mint Google Pixel 5 vagy iPhone 12), de az nem a OnePlustól jön majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: TechRadar