A HeartBit® okos sporteszközöket gyártó cég egy jótékonysági kampány keretében minden 2020. december 1. és 2020. december 23. között eladott HeartBit® okospóló árából 1000 FT-ot ajánl fel a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika 1999 óta működő Aritmia Kutatás-Gyógyítás Alapítványának.

A HeartBit® a világ első EKG-val rendelkező okospólója, amely nemcsak sportolás közben képes mérni viselője EKG-értékeit és pulzusát, de a mindennapokban is segíthet a veszélyeztetett, vagy már diagnosztizált betegséggel küzdőknek is az egészséges életmód kialakításában és a rehabilitációban.

Győrfi Pál mentőszóvivőnek is szívügye, hogy hazánkban is csökkenthessük a legsúlyosabb betegségek közé tartozó szív- és érrendszeri problémák előfordulásának
esélyét. Ezért állt az okos sporteszközöket gyártó HeartBit® márka karácsonyi jótékonysági kampánya mellé, amely a megelőzés fontosságára és az érrendszeri betegségek korai felismerésének fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet.

HeartBit®
Fotó: HeartBit®

„Sajnos Magyarországon sokan nem fordítanak megfelelő figyelmet az egészséges életmódra, a megfelelő táplálkozásra, testmozgásra, ráadásul elhanyagolják a rendszeres szűrővizsgálatokat, amelyek segítséget tudnának nyújtani a szív- és érrendszeri betegségek korai felismerésében. Hivatásomból adódóan rendkívül hektikus életet élek magam is, ezért tudatosan védem a szívemet az általános életmód szabályok betartásával. A baj korai felismerésében pedig nagy segítséget jelentenek az otthon is egyszerűen használható, egyre okosabb készülékek. Egyedül a sport volt eddig az a terület, ahol mozgás közben nehéz volt észrevenni a figyelmeztető jeleket, így nem tudhattam, hogy mennyire szabad megterhelni magam, hol az a határ, ahol már többet árthatok, mint amennyi előnyt jelent a testmozgás. Ezért is tartom rendkívül fontos innovációnak a HeartBit® különleges okospólóját, amely akár futás vagy biciklizés közben, egy különleges mobil applikáció segítségével mobil EKG-készülékként folyamatosan méri, monitorozza a szív működését.”

Akinek felkeltette érdeklődését a HeartBit® okospólója, az látogasson el erre az oldalra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!