A Lenovo ügyvezetője maga villantotta meg a következő Motorola csúcsmobil dobozát. 

A Qualcomm már a Snapdragon 888 csúcslapka bemutatóján elárulta, hogy a Motorola is épít majd prémium mobilt erre a chipre. Kínai források szerint ez hamarosan be is mutatkozik. A Weibón konkrétan a Lenovo ügyvezetője, Chen Jin mutogatta a készülék dobozát nemrég (a Lenovo a Motorola tulajdonosa).

A Motorola tavaly tért vissza a csúcskategóriába az Edge+ készülékével, ami a teszteken is remekelt, két kivétellel: a vízesésszerűen lekerekített kijelzőjét használhatatlan minősítették, továbbá sérelmezték, hogy ennyiért (1000 euró) nincs IP68-as vízvédelem.

Sajnos egyelőre nincs konkrét információ arról, hogy mit tud majd a Snapdragon 888-as folytatás, remélhetőleg ezeket a hibákat javítják.

Van viszont hír a Nio kódnéven fejlesztett új Moto G modellről, ami állítólag Snapdragon 865 lapkát, 8 GB RAM-ot, 128 GB tárhelyet és 90 Hz-es kijelzőt kap, 6,7 hüvelykes kijelzővel, 5000 mAh-s akkuval és tripla hátsó kamerával. Ez a felső-középkategóriát erősíti majd, lehangoló módon ebből is kispórolják állítólag a telefotós kamerát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: PhoneArena, Weibo