Megint csúszik a Honor V40 mobilok bemutatója

Izmos készülékek érkeznek a V40 szériába, de nehezen jutunk el a bemutatóig. 

A Honor a V40 szériát eredetileg december közepén mutatta volna be, azonban miután eladta a Huawei a céget a túlélés érdekében, a tulajdonosváltás némi extra adminisztrációval járt, és így elhalasztották az új okostelefonokat. Úgy volt, hogy január 12-én érkezik a V40 sorozat, de a jelentések szerint megint csúszik a bemutató.


Ezúttal viszont annyira nem sokat, ami azért is jó hír, mert a Honor ügyvezetője már az új tulajdonoshoz kerülés után megígérte a rajongóknak az új készülékek érkezését. Erre végül január 18-án kerülhet sor, a sokadik halasztás után.

Előregisztrálni egy ideje már lehet egyébként a Honor V40, V40 Pro és V40 Pro+ modellekre, amelyek a kiválás miatt nem Kirin 9000 chipet kapnak, hanem MediaTek Dimensity 1000+ lapkát. 90 Hz-es kijelzőre, 66 wattos gyorstöltésre, 50 wattos vezeték nélküli gyorstöltésre, vízesésszerűen kerekített képernyőre és 50 megapixeles RYYB szenzoros kamerára is lehet számítani. Azt viszont csak remélni lehet, hogy lesz Google-támogatás.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?