Nem kellett sokat várni az idei első HTC okostelefonra, a HTC Desire 21 Pro 5G ugyanis egyes szivárgások szerint máris a láthatáron van. 

Tavaly finoman szólva sem vitte túlzásba a tajvani óriásvállalat az okostelefonok gyártását, ugyanis egész évben mindössze két modellel rukkoltak elő. Az idei évben azonban már most hallani lehetett egy Desire 21 Pro 5G névre keresztelt készülékről, amely a gyártó középkategóriás okostelefonjainak sorát erősíti.

Bár a kiszivárgott információkat az eredeti oldalról gyorsan levették, a szemfüles SlashLeaks oldalán továbbra is fennmaradtak. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a HTC hamarosan érkező mobilján az Andriod 10 fut majd, az 5G képesség pedig az elnevezés alapján viszonylag egyértelműnek tűnik. Bár az előlapi kialakítás nem formabontó – ugyanis a Desire szériára jellemző közepesen vastag keretet kapott közepén egy kör alakú kivágással -, a hátlap egészen egyedi színvilágban pompázhat.

HTC Desire 21 Pro
Fotó: Android Community

Hogy milyen színekben lesz majd kapható, az jó kérdés, de az már tuti, hogy mentazöldben biztosan. A hátlap kellemes zöld árnyalatát karbonszálas mintázattal dobták fel, itt található a négykamerás rendszer is, amelynél a fő kamera 48 megapixeles lesz.

HTC Desire 21 Pro
Fotó: Naxon Tech

A kiszivárogatott képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy ujjlenyomat-olvasó nem található a HTC Desire 21 Pro 5G hátlapján, és mivel jó eséllyel a LCD-panelbe sem lehetne integrálni, így minden bizonnyal a telefon oldalán kap majd helyet

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!