Minden korábbinál olcsóbb és kisebb OLED tévék a láthatáron

Érkeznek a 42 inches panellel ellátott, a megszokottnál kisebb OLED televíziók érkeznek már idén a boltokba.

A népek régóta várják már a kisebb OLED tévéket, és nagyon úgy tűnik, hogy idén egy újabb nagy lépés történik ebbe az irányba. A kijelzőket fejlesztő és gyártó LG Display tavaly megtörte a jeget az első 48 inches panelekkel, és 2021-ben
OLED kijelzők gyártásáért és fejlesztéséért felelős LG Display bejelentette, hogy minden korábbinál apróbb OLED megjelenítőkkel lép színre, aminek köszönhetően érkezhetnek a 42 hüvelykes tévék. Természetesen ezek is 4K felbontásúak, HDR támogatásúak lesznek, tehát képminőség tekintetében hozzák a már megszokott magas szintet. Egyelőre azt lehet tudni, hogy az LG mellett a Sony kínálatában bukkannak majd fel az ilyen készülékek, de nem lenne meglepő, ha idővel más márkák is csatlakoznának hozzájuk.


kisebb oled

Emellett az LG Display azt is nyilvánvalóvá tette, hogy ez még csak az út eleje, hiszen ha minden jól megy, hamarosan érkeznek a 20-30 inches, monitorokba szánt panelek is. Na ez szuper hír! A kisebb OLED tévék mellé ugyanis remélhetőleg alacsonyabb ár is társul.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?