Durvul árháború az OLED tv fronton – Jön a belépő szintű LG A1

A cél egyértelműen a minél alacsonyabb ár, ami az LG A1 OLED tv tudásán is meglátszik majd.

Az LG „B” szériája jelentette minden évben a legolcsóbb kategóriát az OLED tv választékban, ami ennek megfelelően igen népszerű volt. A vállalat 2021-ben viszont ledob egy nagy bombát, hiszen színre lép az LG A1 családdal, amit tudásában és árában is a „B” széria alá lőttek be.


LG A1

Azaz nagyon úgy tűnik, hogy hosszú évek várakozása után végre tényleg eljutottunk a középkategóriás OLED tévéhez, ami kulcsfontosságú lehet a technológia elterjedése szempontjából. Az A1 48, 55, 65 és 77 inches változatban kerül a boltokba, és persze megkapja a cég exkluzív webOS 6 okostévé rendszerét is. Az alkalmazott OLED technológiának köszönhetően a fekete tökéletes, a kontraszt végtelen, viszont be kell érni a 60 Hz-es maximális képfrissítési rátával, alap hangrendszerrel, és a fényerő is kisebb lesz annál, mint amit a csúcsmodellek produkálnak.

Hogy mikor lehet megvenni az LG A1 tévéket azt még nem lehet tudni, és a pontos áruk sem ismert, annyit lehet tudni, hogy minden korábbi modellnél olcsóbbak lesznek. Ez egyébként nem jelenti a „B” sorozat eltűnését, ha minden igaz megmarad az is, tehát várhatjuk idén az LG B1 OLED-eket is. Örülünk? Örülünk!

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?